У Світловодську рухнула палаюча будівля: двоє рятувальників у лікарні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 26 січня, сталася пожежа двоповерхової господарської споруди, яку її власник незаконно використовував для обробки деревини. Під час гасіння пожежі будівля рухнула – двоє рятувальників отримали численні переломи.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив очільник У ДСНС у Кіровоградській області Віталій Миронюк, інформує Перша електронна.

“Під час пожежі приватної двоповерхової господарської споруди, яка незаконно використовувалась власником під цех по переробці деревини у місті Світловодськ сталося обрушення частини несучої стіни та перекриття споруди, в результаті чого 22-річний начальник караулу 17-ої державної пожежно-рятувальної частини лейтенант служби цивільного захисту Ігор Санжаров та його колега – 28-річний командир відділення – водій прапорщик служби цивільного захисту Олександр Вершигора отримали травми”, – пише Віталій Миронюк.

“Звісно, цього можна було б уникнути, якби власник у встановленому законодавством порядку зареєстрував своє виробництво, виконав всі протипожежні заходи та поставив його на облік, як виробництво. Тоді б наші хлопці неодмінно планово відпрацювали картки пожежогасіння та, виїжджаючи на цю пожежу знали, що за цією адресою знаходиться не просто господарча споруда, а пожежонебезпечний об’єкт. І як результат рятувальники знаходяться у лікарні з численними переломами. Тримаємо кулаки, щоб вони швидше стали на ноги. Прикро буде, якщо за це ніхто не понесе відповідальності”, – додає керівник У ДСНС.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар