Кропивничанин за тиждень вкрав три автівки

До Кропивницького відділу поліції із заявами про викрадення автомобілів «ВАЗ 21063», «ВАЗ 21011» та «ВАЗ 210994-20» звернулися троє місцевих жителів. Крадієм виявився 36-річний раніше судимий кропивничанин, який зміг викрасти автівки впродовж тижня.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

Попередньо встановлено, що місцевому жителю потрібні були грошові кошти. У нічний час чоловік побачив автомобіль, припаркований біля під’їзду багатоповерхівки. Він підійшов до нього, відчинив не замкнені водійські дверці та оглянув салон. Потім за допомогою ключа, який мав із собою, завів авто і поїхав на ньому за межі міста, де у подальшому зняв із транспортного засобу колеса та акумулятор.

Читайте також: У Бобринці двоє чоловіків на краденій автівці з’їхали в кювет

Крадені запчастини злодій продав за півтори тисячі гривень, а гроші витратив на власні потреби. За словами потерпілого, вартість авто складала 30 000 гривень.

Через деякий час зловмисник знову вдався до злочинів і незаконно заволодів ще двома автомобілями, собівартістю 12 000 та 60000 гривень.

Наразі усі автівки вилучено та повернуто власникам. Крім того, працівники поліції перевіряють причетність підозрюваного до вчинення крадіжок із транспортних засобів.

1_1

3_1

4

5

Поширити:

Залишити коментар:

коментар