За тиждень на Кіровоградщині витягнули з заметів 18 автобусів та 3 “швидких”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із 18 до 23 січня рятувальники Кіровоградщини витягнули зі снігових заметів 763 одиниці техніки, з них: 425 вантажних автомобілів, 18 автобусів, 3 карети швидкої медичної допомоги та 317 легкових автомобілів.

Про це Першій електронній повідомили прес-служба У ДСНС в області.

“Для надання допомоги водіям, чиї автомобілі опинились на складних ділянках автошляхів, продовжує працювати спеціальна техніка Управління ДСНС у Кіровоградській області. Станом на 8:00 23 січня з метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України в Кіровоградській області протягом 18-23 січня залучались 88 разів, з них 85 разів на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг. Загалом вилучено 763 одиниці техніки, з них: 425 вантажних автомобілів, 18 автобусів, 3 карети швидкої медичної допомоги та 317 легкових автомобілів. Окрім того, 3 рази рятувальники допомагали транспортувати хворих (2 вагітних та 1 хворого в Голованівському р-ні)”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 січня у Новоархангельському районі в заметах застрягли два пасажирських автобуси. У першому діти з Молдови їхали на змагання у Харків, а в другому 19 українців прямували з Дніпра у польське місто Познань.

18 січня рятувальники Кіровоградщини допомагали водіям на складних ділянках дороги у Благовіщенському, Гайворонському, Голованівському, Добровеличківському та Новоархангельському районах. За добу вдалося витягнути 197 автомобілів.

20 січня рятувальникам надійшло повідомлення про те, що на річці Сугоклея в районі Міського саду у Кропивницькому під лід провалилися 2 рибалок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар