У Кропивницькому заблукав 4-річний малюк

Учора, 14 січня, патрульні oтримали повідомлення про виявлення малолітньої дитини, на вулиці Архітектора Паученка. 4-річного хлопчика, який самостійно перебігав дорогу без догляду дорослих першим побачив 21-річний кропивничанин, який i притримав дитину до приїзду патрульного екіпажу.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook, повідомляє Перша електронна.

Маленький хлопчина розповів патрульним, що загубився та назвав адресу свого проживання. Вже за мить інспектори доставили дитину за вказаною адресою, на вулицю Шевченка, де на нього вже чекали стурбована бабуся з матір’ю.

Поліціянти дякують всім небайдужим громадянам, які вчасно зателефонували на лінію 102 та допомогли із пошуком малюка.

Якщо Ви бачите малолітніх дітей без нагляду дорослих або таких, які на вашу думку, потребують допомоги поліції, негайно телефонуйте 102!

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.


Нагадаємо, 10 серпня, близько 3 години ночі екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що кричить людина і просить допомоги. На місці патрульні виявили, що 4-річна дитина була зачинена на балконі, а її мами не було вдома.

Прибувши на вул. Василя Нікітіна екіпаж 0106, до якого входили лейтенант патрульної поліції Сергій Коптєлін та його напарник Дмитро Бойченко, виявивили 4-річну дівчинку, яка знаходилася на відчиненому балконі третього поверху в зачиненій квартирі. Дитина знаходилася сама у квартирі та кричала про допомогу прицьому була роздягнута.

Лейтенант Сергій Коптєлін, перебуваючи на сусідньому балконі будинку, постійно спілкувався з дівчинкою та заспокоював її. У цей час лейтенант Дмитро Бойченко повідомив у ДСНС про необхідність їхньої допомоги, опитав сусідів, які проживають поряд і відібрав пояснення з приводу цієї ситуації. Дівчинку зняли з балкону з допомогою бригади 6 ДСНС.

Також кропивницький патрульний поліцейський Микола Пономаренко врятував дівчину, яка тонула у одній з водойм міста. Правоохоронець поплив на середину водойми до тонучої дівчини і витягнув її з води у човен.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар