Олександрієць вкрав несправний Power Bank і прийшов його замінити

Ілюстрація

Олександрієць залишився незадоволений якістю Power Bank, який вкрав у супермаркеті “АТБ”. Через два дні він прийшов, щоб замінити вкрадену батарею і потрапив у руки охоронців. Чоловік отримав 1 рік обмеження волі умовно.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Мою Олександрію“.

Як розповів обвинувачений, який повністю визнав свою провину, Power Bank на 8000 mAh він вкрав спонтанно, просто побачивши його в “АТБ”. Чоловік поклав батарею в кишеню і зумів її непомітно винести.

Однак Power Bank виявився несправним, тому через кілька днів чоловік знову прийшов в магазин, щоб його замінити. Він знайшов на полиці аналогічну батарею і підмінив її на несправну. Проте на виході крадій потрапив у руки охоронців.

Суд визнав чоловіка винним за статтями Кримінального кодексу України “крадіжка” і “замах на повторну крадіжку” і дав один рік обмеження волі умовно.

Нагадаємо, аби викрасти 5 пляшок віскі кропивничанин ходив у магазині “Сільпо” тричі. Одну “ходку” він зробив 16 лютого вранці, ще дві – того ж дня увечері. Свою “здобич” чоловік продав на автовокзалі наступного дня. 9 жовтня відбулося судове засідання, де раніше судимому кропивничанину призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на півтора роки.

У серпні минулого року в “АТБ” по вулиці Вокзальній у Кропивницькому жінка намагалася вкрасти сир на суму 24 грн 84 копійки. Також охоронці магазину “АТБ” показали відео записи з камер спостереження, де ця ж жінка, на два дні раніше, вкрала пакет кави на суму 18 грн та антипресперант на суму 33 грн, але на той момент її ніхто не впізнав.

А 21 серпня у жителя Кіровоградщини, який спробував пронести повз касу неоплачений товар, поліцейські вилучили подрібнені рослини, схожі на нарковмісні.

Крім того, у вересні минулого року в Бобринецькому районі чоловік викрав із поля корову і привів її додому, пояснивши співмешканці, що це його “зарплата”. Жінка, не знаючи про крадіжку, продала “здобич”. Проте у справу втрутилися правоохоронці – уже минулого тижня чоловік постав перед судом за крадіжку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар