Минулої доби рятувальники витягли із багнюки 4 машини на Кіровоградщині

© Прес-служба У ДСНС в області

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини чотири рази залучались до надання допомоги по буксируванню автомобілів, які потрапили на ускладнені ділянки дороги.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби У ДСНС в області.

5 січня о 17:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що допомоги потребує водій вантажного автомобіля «ТАТА». По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події з’ясувалось, що вантажівка не може зрушити з місця на вул. О.Довженка в обласному центрі. Підрозділом 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький автомобіль доставлено на безпечну ділянку дороги.

О 17:21 рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка відбуксирували легкового автомобіля «DAEWOO Sens», який застряг на ґрунтовій дорозі біля с. Новостанкувата Добровеличківського району.

О 23:25 рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець допомогли водієві легкового автомобіля «Renault Laguna», що застряг у багнюці біля с. Чкалов Бобринецького району.

Вже о 02:13 6 січня до надання допомоги водієві легкового автомобіля ВАЗ «Нива» залучався підрозділ 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка. Легковик не зміг подолати ускладнену ділянку дороги на території Чорноліського лісового господарства Знам′янського району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар