У Кропивницькому не розминулися Mitsubishi та службовий автобус

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 3 січня, о 9:40 на перехресті вулиць Шевченка та Михайлівської у автомобіль “Mitsubishi” в’їхав автобус. Постраждалих немає.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції.

“Водій авто Mitsubishi не виконав вимогу дорожнього знаку 2.1 (Дати дорогу) та здійснив зіткнення зі службовим автобусом, що рухався по головній дорозі. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. На порушника патрульні склали адмінматеріал за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП”, – розповіли в прес-службі.

Нагадаємо, 30 грудня на перехресті вул. Пацаєва і Волкова пішохід потрапила під колеса TOYOTA Corolla. За словами очевидців, жінку госпіталізували.

28 грудня близько 16:30 по вулиці В’ячеслава Чорновола у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів “Opel” та “Seat”.

Окрім того, 28 грудня, по вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів “Audi” та “Land Mark”. У результаті аварії ніхто не постраждав.

24 грудня, по вулиці Полтавській у Кропивницькому автомобіль “Mazda” врізався у відбійник готелю “Аерополь”. В аварії постраждала пасажирка легковика. Її відвезли в лікарню.

А поблизу Кропивницького пасажирський автобус потрапив у ДТП. Троє людей постраждали.

Також в Олександрії на зупинці громадського транспорту автобус переїхав жінку, а у Кропивницькому автомобіль “Subaru” наїхав на двох жінок, які вибирали ялинки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар