У снігових заметах на Кіровоградщині застрягли п’ять автівок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За дві доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області п’ять разів виїжджали надавати допомогу водіям автомобілів, які потрапили на ускладнені ділянки дороги – у Гайворонському, Добровеличківському, Олександрійському, Новоукраїнському та Онуфріївському районах.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі У ДСНС в області.

У Гайворонському районі рятувальники буксирували вантажний автомобіль «DAF»:

“21 грудня о 17:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у с. Хащувате Гайворонського району вантажний автомобіль «DAF» потрапив на ускладнену ділянку автошляху та не може продовжити рух самостійно. Рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон відбуксирували авто на безпечну ділянку дороги”.

Пізніше, уночі, у Добровеличківському районі витягували зі снігового замету «ВАЗ»:

“Згодом 22 грудня о 02:23 рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна надали допомогу по буксируванню водію легкового автомобіля «ВАЗ», який з’їхав на узбіччя дороги та застряг поблизу с. Червона Поляна Добровеличківського району”.

А 22 грудня о 20:06 рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія надали допомогу по буксируванню легкового автомобіля на Кременчуцькому шосе біля с. Запоріжжя Олександрійського району.

Також о 21:50 по допомогу звернувся водій вантажівки, яка зупинилась на складному відрізку дороги біля с. Комишувате Новоукраїнського району.

“Рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка доставили автомобіль з узбіччя на проїжджу частину автошляху”.

Вже 23 грудня о 01:20 допомогу по буксируванню вантажного автомобіля надали рятувальники 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка.

“Автомобіль застряг біля с. Павлиш Онуфріївського району. Його успішно витягли з ускладненої ділянки дороги”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар