Нетверезому кропивничанину завадили втекти після ДТП

27 листопада, близько 22:00 на перехресті вулиці Волкова та проспекту Університетського у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів “Mercedes” та “Chery”. За кермом останнього знаходився нетверезий водій, який вирішив утекти з місця аварії. Проте, водій “німця” самостійно наздогнав винуватця і викликав патрульних.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

“На перехресті Chery Amulet не пропустив Mercedes-Benz, внаслідок чого сталося зіткнення. Винуватець аварії не зупинив автівку і поїхав далі. Водій Mercedes не розгубився і самостійно наздогнав Chery, зупинив його і викликав поліцейських”.

Читайте також: Нетверезий кропивничанин на Audi врізався у стовп, а потім зняв із автівки номера і втік

По приїзду правоохоронці з’ясували, що водій Chery має ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік підтвердив, що вживав алкоголь. У результаті, на нього склали відповідні адміністративні протоколи.

Автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Нагадаємо, уночі, нетверезий водій “не помістився” на дорозі в центрі Кропивницького.

Також 30 жовтня, близько 5-ї години ранку, на вулиці Євгена Тельнова 24-річний водій не впорався з керуванням та врізався в огорожу та бордюрний камінь. На щастя, чоловік не постраждав. Як виявилося, він був нетверезий та ще й без водійського посвідчення.

А по вулиці Верхня Пермська нетверезий чоловік викрав автомобіль у свого сусіда, а потім врізався у ворота приватного будинку.

Окрім того, по вулиці Олексія Шаповалова, нетверезий кропивничанин потрапив у ДТП, але запевнив патрульних, що і надалі порушуватиме ПДР.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар