Поблизу філармонії у Кропивницькому Opel та Volkswagen потрапили в ДТП

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 листопада, близько 17:00 на перехресті вулиць Братів Ельворті та Євгена Чикаленка у Кропивницькому сталася аварія за участі Volkswagen та Opel.

Як розповів кореспонденту Першої електронної водій Opel, він їхав по вулиці вулиці Євгена Чикаленка в сторону педуніверситету. Чоловік каже, що коли він на перехресті пропустив автомобіль “Москвич” і завершував маневр на зелений сигнал світлофора, то перед ним неочікувано з’явився Volkswagen, внаслідок чого сталося зіткнення. А водій Volkswagen говорить, що не бачив Opel через Москвича.

У результаті аварії ніхто не постраждав.

Наразі водії очікують приїзду патрульної поліції.

Нагадаємо, сьогодні, 23 листопада, близько 15:00 на перехресті вулиць Гоголя та Декабристів сталася ДТП за участі автомобілів Volkswagen і Renault. У результаті аварії ніхто не постраждав.

Також сьогодні близько 16:30 автобус №103 їхав по вул. Декабристів і на перехресті з вул. Гоголя і потрапив колесом у просівший люк.

 Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар