Кропивничанин намагався “оплатити рахунок” в кафе погрозами пістолетом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Близько півночі молода пара з Кропивницького під час посиденьок у кафе відмовилися оплачувати рахунок. Аби офіціант не наполягав на оплаті рахунку, хлопець почав погрожувати пістолетом. Адміністратор натиснув «тривожну» кнопку виклику поліції, тим часом парочка дебоширів сховалася у вбиральні.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі поліції, напередодні близько опівночі наряд групи затримання поліції охорони здійснив виїзд на спрацювання тривожної сигналізації в одному з кафе міста.

“На місці до поліцейських звернувся адміністратор закладу і повідомив, що декілька хвилин тому виник конфлікт між офіціантом та хлопцем і дівчиною, які відмовилися здійснювати оплату рахунку за замовлення. При цьому відвідувач почав погрожувати працівнику кафе предметом, схожим на пістолет. Не зволікаючи, адміністратор натиснув «тривожну» кнопку виклику поліції, тим часом парочка дебоширів сховалася у вбиральні. Із метою попередження правопорушення правоохоронці умовили відвідувачів вийти із «засідки». Під час здійснення поверхневого огляду осіб, у дівчини поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет, який вилучили”, – йдеться у матеріалах управління поліції охорони в Кіровоградській області.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Особи порушників встановили – ними виявилися мешканці Кропивницького, 24 та 20 років.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка, встановлюються усі обставини події та походження предмета, схожого на зброю.


Нагадаємо, екс-ув’язнений ховав пістолет під подушкою матері. Тоді затримали 31-річного раніше судимого громадянина, який зберігав удома також і препарати наркотичної дії в пігулках.  «Трамадол» і «метадон» у кількості 40 штук знаходилися в гаманці та в шухляді столу.

Також на Кіровоградщині поліцейські припинили діяльність злочинної групи, яка труїла снодійним та оббирала «до нитки» клієнтів розважальних закладів. За інформацією, декілька дівчат підсідали до молодиків у розважальних закладах Кропивницького. Незнайомки розповідали про своє життя, вміли вислухати та підтримати розмову, були ввічливими і тактовними. У цей час обидві видивлялися, чи є у громадянина гроші, золоті прикраси, кредитні картки або дороговартісні телефони. Коли ж захмелілий «клієнт» втрачав пильність, одна з них досипала у його склянку медичний препарат, а потім вичікувала, поки чоловік засне на місці, або ж пропонувала вийти на вулицю і вже там чекала, доки препарат подіє.

Окрім того, 19 вересня, працівниками карного розшуку апарату поліції області спільно з оперативними службами та із залученням спецпідрозділу «КОРД» було блискавично проведено спецоперацію із затримання учасників кримінальної «сходки». 27 озброєних «до зубів» кримінальників із трьох регіонів України зібралися у Кропивницькому у внутрішньому дворику одного з кафе, аби «обговорити» між собою питання, пов’язані з розподілом сфер впливу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар