За день 18-річна дівчина двічі “спалилася” на крадіжках у Новгородці

Ілюстрація: Mendoza Post

Протягом одного дня 18-річна дівчина у Новгородці двічі намагалася скоїти крадіжки з будинків, але її щоразу спіткала невдача. Господарі домоволодінь ловили дівчину на місці злочину.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

В одному з випадків дівчина розбила скло у вікні будинку і прихопила з собою мобільний телефон та срібну прикрасу. Але додому раптово повернулася господарка та застала злодійку в одній із кімнат.

На цьому дівчина не зупинилася і буквально через пару годин знову спробувала скоїти нову крадіжку. Вже на іншій вулиці зайшла на територію чужого домоволодіння, де знаходилося два помешкання, пошкодила замок в одному з них, де господарка була відсутня. Тим часом родичка потерпілої помітила у вікнах світло і вирішила перевірити у чому справа.

Підійшовши до будівлі, жінка побачила відчинені двері, а в середині виявила сторонню особу, яка нишпорила у пошуках цінного майна. Як з’ясувалося, дівчина встигла забрати чужий телефон і вже знайшла планшет, який теж планувала присвоїти.

Поліцейські, що прибули на місце події за викликом, вилучили у злодійки викрадене майно.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції з’ясовують, за яких причин дівчина двічі вдалася до порушення закону, що загрожує їй кримінальною відповідальністю. Розслідування триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар