Сьогодні вночі у Кропивницькому горів будинок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© У ДСНС

5 листопада о 02:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в будинку на тупику Новому м. Кропивницький.

Інформує Перша електронна з посиланням на прес-службу У ДСНС в області.

“По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить 30 м2 перекриття та речі домашнього вжитку у житловому будинку. Травмованих та загиблих немає. Силами вогнеборців о 03:41 пожежу було локалізовано та о 04:06 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 10 чоловіків особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький”, – йдеться у повідомленні.

Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, близько третьої години у ніч з 21 на 22 жовтня горів ліфт 9-поверхівки по вул. Попова 15/18.

У ніч з суботи на неділю, 18 червня, на дев’ятому поверсі будинку за адресою вул. Попова, 9, корпус 1, хтось також підпалив ліфтову кабіну. Ще один підпал ліфта на цій вулиці зафіксували згодом. А ще пізніше – на початку липня – по вул. Попова горіла сміттєва шахта.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар