На Михайлівській ВАЗ не пропустив Mercedes

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 24 жовтня, о 16:40 на нерегульованому перехресті вулиць Миколи Смоленчука та Михайлівської нетверезий водій автомобіля “ВАЗ 21061” не пропустив “Mercedes”, внаслідок чого сталася ДТП.

Про це Першій електронній повідомила прес-секретар патрульної поліції Кропивницького Наталя Трішина.

“Водій, керуючи авто ВАЗ 21061, рухався вилицею Миколи Смоленчука та при виїзді на нерегульоване перехрестя з вулицею Михайлівською не надав переваги в русі (не виконав вимогу знаку 2.1 «Надати дорогу») транспортному засобу “Mercedes”, який рухався по головній дорозі. Внаслідок чого сталося зіткнення. Під час ДТП ніхто не постраждав, авто отримали механічні пошкодження. На 45-річного порушника, який їхав за кермом ВАЗ-21061 у стані алкогольного сп’яніння, патрульні склали протокол за ч.1 ст. 124 та ч.1 ст. 130 КУпАП”, – розповіла Наталя Трішина.

Нагадаємо, 23 жовтня, близько 16:00 на перехресті біля спортшколи у Кропивницькому сталася аварія за участі автомобілів “ВАЗ”, “Волга” та “Hyundai”. Поліцейські кажуть, що причиною аварії став непрацюючі світлофори.

19 жовтня вранці у Кропивницькому сталося щонайменше дві ДТП – по вул. Братів Ельворті та на круговому перехресті на вул. Мурманскій. У обох випадках ніхто не постраждав.

Жінка з немовлям, велосипедист та смерть мотоцикліста: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар