Із музичної школи на Гірничому вкрали силовий кабель під напругою

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© lbc.com.ua

У Кропивницькому на минулому тижні продовжилися крадіжки комунального майна. На селищі Гірничому вкрали силовий кабель, а на вул. Жадова намагалися виламати замки на дверях бібліотеки. 

Про це сьогодні, 23 жовтня, під час апаратної наради у міськраді повідомив міський голова Андрій Райкович, інформує Перша електронна.

Очільник міста знову обурився роботою правоохоронців, які, не дивлячись на численні зауваження, не можуть зловити грабіжників.

Міський голова розповів, що на селищі Гірничому у музичній школі вкрали силовий кабель, який був під напругою. А у бібліотеці на Жадова хотіли виламати двері. Один замок виламали, а другий – стару міцну штабу – не змогли.

Андрій Райкович в черговий раз звернувся до поліції з вимогою покращити роботу щодо виявлення грабіжників.  За його словами, грабують не професіонали, а здебільшого місцеві наркомани. Про них міському голові скаржаться кропивничани з різних районів міста.

Очільник міста наголосив, що не залишить цього питання і буде наполягати, щоб поліція справно виконувала свої обов’язки.


Нагадаємо, в Олександрії злодії розбили скло на задній стороні будівлі, проникли у декілька кабінетів всередині приміщення. Обікрали і склад волонтерів, який знаходяться в одній з кімнат будинку культури.

Напередодні, на Кіровоградщині поліцейські припинили діяльність злочинної групи, яка труїла снодійним та оббирала «до нитки» клієнтів розважальних закладів. За інформацією, декілька дівчат підсідали до молодиків у розважальних закладах Кропивницького. Незнайомки розповідали про своє життя, вміли вислухати та підтримати розмову, були ввічливими і тактовними. У цей час обидві видивлялися, чи є у громадянина гроші, золоті прикраси, кредитні картки або дороговартісні телефони. Коли ж захмелілий «клієнт» втрачав пильність, одна з них досипала у його склянку медичний препарат, а потім вичікувала, поки чоловік засне на місці, або ж пропонувала вийти на вулицю і вже там чекала, доки препарат подіє.

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар