В Олександрії обікрали волонтерський склад

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Злодії розбили скло на задній стороні будівлі, проникли у декілька кабінетів всередині приміщення. Обікрали і склад волонтерів, який знаходяться в одній з кімнат будинку культури.

Злом і крадіжку виявили вранці учора, 21 жовтня. Про це Моїй Олександрії повідомив керівник громадської організації Центр громадської активності “ПЕРЕМОГА” Віталій Іванков.

“Злодії проникли в приміщення вночі, вони розбили скло на задній стороні будівлі. Всередині за допомогою монтування невідомі розкрили кілька дверей на першому і другому поверхах, включаючи актовий зал. Зловмисники вкрали звуковий підсилювач з музичної студії, а також обікрали склад волонтерів, які знаходяться в одній з кімнат будинку культури. На місце події викликали поліцію, яка зібрала заяви і показання”, – пише Моя Олександрія.

 
Фото: Віталій Іванков.

Нагадаємо, на Кіровоградщині поліцейські припинили діяльність злочинної групи, яка труїла снодійним та оббирала «до нитки» клієнтів розважальних закладів. За інформацією, декілька дівчат підсідали до молодиків у розважальних закладах Кропивницького. Незнайомки розповідали про своє життя, вміли вислухати та підтримати розмову, були ввічливими і тактовними. У цей час обидві видивлялися, чи є у громадянина гроші, золоті прикраси, кредитні картки або дороговартісні телефони. Коли ж захмелілий «клієнт» втрачав пильність, одна з них досипала у його склянку медичний препарат, а потім вичікувала, поки чоловік засне на місці, або ж пропонувала вийти на вулицю і вже там чекала, доки препарат подіє.

Нещодавно у Кропивницькому засудили чоловіка, який аби викрасти 5 пляшок віскі ходив у магазин “Сільпо” тричі. Одну “ходку” він зробив 16 лютого вранці, ще дві – того ж дня увечері. Свою “здобич” чоловік продав на автовокзалі наступного дня. 9 жовтня відбулося судове засідання, де раніше судимому кропивничанину призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на півтора роки.

19 вересня, близько 19:00 на проспекті Університетському 24-річний кропивничанин намагався пограбувати водія маршрутки. Зловмисника затримали патрульні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар