Кропивничанин зберігав у сейфі майже 200 трубочок із метамфетаміном

29-річний раніше судимий мешканець Кропивницького зберігав удома в сейфі 190 полімерних трубочок із “психотропами”. За цейому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

“Отримавши інформацію про ймовірне зберігання місцевим жителем зброї, правоохоронці провели санкціонований обшук його помешкання. Натомість у сейфі, що знаходився в одній з кімнат, поліцейські виявили та вилучили 190 полімерних трубочок із вмістом порошкоподібної речовини, схожої на метамфетамін, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Правопорушника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1. ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”.

Вилучені речовини направили на експертизу.

Кропивничанину, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Нагадаємо, у Компаніївському районі поліція викрила трьох раніше судимих громадян, які облаштували у покинутому будинку нарколабораторію. Готові наркотики продавали дистанційно через мережу Інтернет, і лише споживачам із інших областей.

У Кропивницькому поліція затримала банду наркоділків, до складу якої входило 12 осіб. Організаторами групи виявилися двоє місцевих жителів 38-ми і 33-х років. Вони ж «вирішували питання», пов’язані з поставкою важких наркотиків на територію області та слідкували за процесом реалізації.

Також на автодорозі «Кропивницький-Кривий Ріг», біля села Бережинка Кіровоградського району, поліцейські роти реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Шевроле Авео», під керуванням 33-річного водія. Також у транспортному засобі перебував 26-річний пасажир. Згодом, у машині патрульні знайшли наркотики.

Згодом у автівці кропивницького таксиста знайшли наркотики. В салоні автомобіля інспектори виявили чорний поліетиленовий пакет, в якому знаходилися шприци з речовиною коричневого кольору, схожою на наркотичну. Водій пояснив інспекторам, що до небезпечної знахідки немає ніякого відношення, мовляв, працює таксистом, а пакет забув хтось із пасажирів.

26 вересня, близько 15:00 патрульні отримали інформацію про погрозу фізичною розправою на вулиці Архангельській. Заявник повідомив, що біля одного з приватних секторів стоїть автомобіль ВАЗ Priora з салону якого викидають використані шприци. На зауваження чоловіка припинити правопорушення невідомі відповіли погрозою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар