Мешканець Кіровоградщини розгулював по Маріуполю із наркотиками в кросівку

Ілюстрація

У Маріуполі на залізничному вокзалі поліцейські спіймали чоловіка, який прибув з Кіровоградської області і дуже нервував. Під час огляду у нього під устілкою на взутті виявили чотири пакетика з білим порошком – ймовірно, метадоном. 

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Поліцію Донеччини.

Поведінка пасажира, який вийшов з прибулого поїзда насторожила правоохоронців. Під час огляду під устілкою його взуття було виявлено чотири паперові згортки з білим порошком. Вилучене направили на експертизу.

Читайте також: Кропивничанин намагався вкрасти м’ясо, а піймався на наркотиках.

Під час висадки пасажирів з поїзда правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який помітно нервував.

Виявилося, що 26-річний чоловік прибув до Маріуполя з Кіровоградської області. В ході огляду серед його речей нічого забороненого виявлено не було, але він все одно поводився дуже нервово. Більш ретельний огляд дав результат: у його взутті під однією з устілок поліцейські виявили згортки з білим порошком, імовірно, метадоном.

На місце була викликана слідчо-оперативна група. Проводяться слідчі дії.

За фактом відкрито кримінальне провадження. Варто відзначити, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального Кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років.

Нагадаємо, троє кропивничан продавали саморобні наркотики через Інтернет. У серпні у Компаніївському районі поліція викрила трьох раніше судимих громадян, які облаштували у покинутому будинку нарколабораторію. Готові наркотики продавали дистанційно через мережу Інтернет, і лише споживачам із інших областей.

Також у кропивницьку колонію намагались перекинути картоплину з наркотиками. 3 серпня працівникам поліції на лінію “102” надійшло повідомлення від оперативної частини виправної колонії номер 6 міста Кропивницький про наркозлочини. На місці патрульні з’ясували, що на територію колонії намагались перекинути картоплину, де було сім полімерних капсул: чотири з рідиною темного кольору та три – прозорого кольору.

У липні у Кропивницькому чоловік проїхав на “жовтий”, а піймався на наркотиках. 26 липня, близькo 18 години екіпаж здійснював патрулювання прoспекту Університетськoго у Кропивницькому. Правоoхоронці помітили легковий автомoбіль, який проїхав на жoвтий заборoняючий сигнал світлoфора, чим пoрушив правила дорожньoго руху. Це стало підставoю для зупинки транспoртного засoбу. Згодом у водія знайшли наркотики.

Читайте також, як кропивничанин носив у пачці цигарок ампули з наркотиками. 25 липня, близько 16 години до екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення, що поруч поруч із Кіровоградським слідчим ізолятором ходить підозрілий чоловік. Екіпаж виїхав у вказане місце, а згодом затримав чоловіка, який викинув у смітник пачку цигарок з 15 ампулами з речовиною, схожу на наркотики.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар