Неподалік спортшколи Volkswagen стукнув маршрутку й Daewoo, та зсунув електроопору

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні, 22 вересня, близько 8 ранку по вулиці Великій Перспективній у Кропивницькому сталася ДТП. У Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп.

Про це кореспонденту Першої електронної розповіли патрульні, які прибули на місце події.
 
За попередньою інформацією, у водія Volkswagen, який рухався в сторону центру міста, відмовили гальма. У результаті чого він виїхав на зустрічну смугу, зачепив автомобіль Daewoo та маршрутне таксі.
 
Обійшлося без постраждалих. Водія Volkswagen повезли на експертизу, щоб дізнатися чи був у нього алкоголь у крові.
 

Нагадаємо, 20 вересня, вранці на перехресті вул. Кавалерійської та Віктора Чміленка у Кропивницькому не розминулися позашляховик Lexus і ВАЗ 2107.

А близько 12:00, по вулиці Євгена Тельнова у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів Daewoo та Skoda Fabia. У результаті аварії жінку з дитиною доправили в лікарню.

Учора, о 10:00, по вулиці Героїв України автомобіль “Волга” “наздогнав” маршрутку, внаслідок зіткнення траспортні засоби стукнули припарковану автівку “NISSAN”.

Святкові вихідні у Кропивницькому: 11 ДТП, 17 бійок, 20 людей у лікарні

Поширити:

Залишити коментар:

коментар