26-річний кропивничанин убив вітчима табуреткою

Під час сварки 26-річний чоловік табуреткою побив вітчима. Нанесені травми виявилися несумісними з життям. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Національної поліції Кіровоградської області.

Пригода сталася цими вихідними. Родич вбитого виявив тіло та викликав поліцію. 

“За вказаною адресою терміново виїхали слідчі. Оглянувши помешкання, правоохоронці виявили тіло 51-річного чоловіка. Працівники поліції встановили причетність до вбивства пасинка потерпілого”,- йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Кіровоградському районі вбивство чоловіка намагалися видати за самогубство.

Як з’ясувалося, під час застілля між чоловіками виникла сварка. Старший нібито почав грубо висловлюватися у бік матері молодшого. Той схопив табуретку і завдав нею «кривднику» численних ударів в область голови. Після скоєного зловмисник пішов до одного з місцевих кафе, а через деякий час вирішив повернутися до помешкання.

Нагадаємо, у серпні у Києві іноземець вбив безхатченку з Кіровоградщини. 29-річний уродженець іншої держави із ревнощів побив та познущався над своєю співмешканкою, яка родом із Кіровоградської області. У столиці вона не мала постійного місця мешкання. За добу від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла у лікарні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар