На Кіровоградщині ймовірного рейдера посадили під домашній арешт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
зображення: wallpapercave.com

Олександрійською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.205-1 (підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб – підприємців) та ч.3 ст. 206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України особі, яка в незаконний спосіб захопила приватне сільськогосподарське підприємство «Богнер». За результатами проведених слідчо-розшукових дій встановлено особу, що  захопила підприємство, судом йому обрано запобіжних захід у виді  домашнього арешту.

Про це Першій електронній повідомили у прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Читайте також: Як на Кіровоградщині уберегтися від рейдерства

За словами керівника Олександрійської місцевої прокуратури Ігоря Білоусова одразу після надходження заяви про вчинення кримінального правопорушення від керівника вказаного ПСП правоохоронцями зареєстровано кримінальне провадження та  розпочато досудове розслідування.

«Під час проведення невідкладних слідчих дій, аналізу ситуації прийнято рішення щодо вжиття заходів з метою недопущення переходу контролю над вказаним підприємством та його майном до особи, котра в незаконний спосіб намагалися його захопити. З цією метою, першочергово в тісній співпраці з законним власником накладено арешти на все майно, включаючи корпоративні права, нерухомість, транспортні засоби та сільськогосподарську техніку, невідкладно призначено та проведено судово-технічні та судово-почеркознавчі експертизи. Вжито вичерпних, невідкладних та дієвих заходів з метою попередження неправомірного захоплення активів та продукції вищезгаданого підприємства та розпорядження ними в незаконних спосіб», – розповідає керівник прокуратури.

Читайте також: На Кіровоградщині створили штаб протидії рейдерству

Крім того, прокуратурою ініційовано перевірку вказаної ситуації в межах компетенції Головним територіальним управлінням юстиції у Кіровоградській області.

За результатами проведених слідчо-розшукових дій встановлено особу, що  захопила підприємство, судом йому обрано запобіжних захід у виді  домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Кіровоградщині зафіксували найбільшу кількість рейдерських захоплень в Україні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар