Кишеньковий злодій, який обкрадав кропивничан у громадському транспорті, проведе 3 роки за ґратами

ілюстрація: promin.cv.ua

39-річного кропивничанина, який грабував містян на автостанціях, зупинках громадського транспорту та інших громадських місцях засуджено до реального терміну покарання у виді 3 років позбавлення волі. Жертвами кишенькового злодія були здебільшого жінки, які заходили до громадського транспорту.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби прокуратури Кіровоградської області.

Серійний крадій має 7 судимостей за вчинення корисливих злочинів.

Зокрема, встановлено, що 39-річний кропивничанин на автостанціях, зупинках громадського транспорту та інших громадських місцях займався крадіжками планшетів, мобільних телефонів та смартфонів. Злодій тим часом з кишень їх верхнього одягу викрадав цінні речі.

Вироком суду першої інстанції, зловмисника засуджено до умовного терміну покарання. Прокуратура з вказаним рішенням суду не погодилася та оскаржила його у апеляційному порядку, апелюючи тим, призначене судом покарання не відповідає ступеню тяжкості злочину та особі обвинуваченого внаслідок м’якості.

Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури. Чоловіка визнано винним за ч.3 ст. 185 (крадіжка) КК України та призначено покарання у виді 3 років реального позбавлення волі.
Крадія взято під варту в залі суду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар