Для пошуку вкраденої автівки у Кропивницькому оголосили план “Перехват”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 31 липня, у Кропивницькому оголосили план “Перехват” – чотири екіпажі патрульних поліцейських здійснювали невідкладні пошукові дії викраденого автомобіля на території міста. Покинуту автівку згодом виявили біля Шахтарського ринку. 

Як розповіли  Першій електронній у прес-службі патрульної поліції, близько 12:00 на лінію «102» надійшов виклик про незаконне заволодіння транспортним засобом ВАЗ 21063. Подія трапилась у по вулиці Куроп’ятнікова.

Із метою виявлення легкового автомобіля було уведено план «Перехват». Відразу чотири екіпажі патрульних поліцейських здійснювали невідкладні пошукові дії на території міста.

У співпраці із оперативними співробітниками карного розшуку Кропивницького відділу поліції, патрульним досить швидко вдалося виявити даний транспортний засіб біля Шахтарського ринку. У середині автомобіля нікого не було.

На місце виявлення була викликана слідчо-оперативна група для подальшого проведення необхідних слідчих дій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар