У Кропивницькому з маршрутки випала жінка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© www.nenudi.net

Учора, 28 липня, на Лелеківці по вул. Холодноярській близько 10:00 із маршрутки №6 (номер 7179), яка почала рух із відкритими дверцятами, випала жінка. 

Про це Першій електронній повідомили читачі.

Інформацію підтвердили у прес-службі патрульної поліції

“Дійсно, цей інцидент мав місце. Заявник викликав поліцію і “швидку”. Патрульні дізналися про обставини події зі слів очевидців, оскільки прибули на місце коли постраждалу уже госпіталізували до обласної лікарні”.

За попередніми даними, жінка впала, коли виходила з маршрутки, бо водій уже почав рух.

Жінка заходила у маршрутку – піднялася на першу сходинку. У слід за нею хотіла підійматися у маршрутку її знайома. Жінка була із візочком, які називають “кравчучка”. Водій сказав, що він з “кравчучками” пасажирів не бере і вона вийшла з салону. За нею почала виходити і її подруга, яка вже була всередині, але водій у цей час, не зачинивши дверцята, почав рух. Жінка випала з салону, ступивши лише крок. Навіть при невисокій швидкості поштовху було достатньо, аби вдаритися.

Патрульні викликали на місце події слідчих по ДТП.

Перевізником на маршруті номер 6 є ФОП Кобченко В.В.

Читайте також: Приниження учасника АТО та пенсіонерів і дуля пасажиру: чим цього тижня відзначились кропивницькі “маршрутники”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому з маршрутки випала жінка

  1. Такий випадок зі мною теж траплявся, і також на маршруті 6, але обійшлося без травм. Зверталася зі скаргою до Укртрансбезпеки, але ніякого толку з того не було. Як порушували правила, так і порушують.

Коментарі заборонені.