У Світловодську чоловік пограбував неповнолітню дівчину

© Tamil News

25-річний житель Світловодська, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, напав на дівчинку, що поверталася додому, налякав дитину та відібрав її мобільний телефон.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу поліції Кіровоградської області.

Встановити особу грабіжника працівникам Світловодського відділу поліції вдалося за кілька днів. Нині його перевіряють на причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Пригода сталася близько 23 години вечора вихідного дня.

«До Світловодського відділу поліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що кілька хвилин тому його неповнолітню дочку на вулиці пограбував  невідомий, – розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.- Незважаючи на те, що дівчина була налякана, вона змогла запам’ятати прикмети кривдника. На пошуки підозрюваного було орієнтовано особовий склад поліції. За кілька днів по тому під час патрулювання правоохоронці помітили чоловіка, який підпадав під опис потерпілої та намагався тікати. Це йому не вдалося.

Підозрюваним виявився 25-річний житель Світловодська, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабежі».  

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар