Військового з Кіровоградщини підозрюють у побитті чоловіка у Миколаєві

У Миколаєві правоохоронці затримали трьох військовослужбовців, які побили і пограбували 24-річного місцевого жителя, серед нападників був житель Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт “Інфорезіст“.

Затримані  21-річні чоловіки, двоє з яких є уродженцями Черкаської області України, їх товариш – Кіровоградської. Молоді люди самовільно покинули територію військової частини, де проходили службу за контрактом, і поїхали в місто відпочивати. Розваги хлопців закінчилися відкриттям кримінального провадження і, з дозволу прокуратури, затриманням в порядку ст. 208 КПК України. Досудове слідство триває, запобіжний захід обирається.

В поліцію надійшло повідомлення від 24-річного місцевого жителя про те, що на нього напали троє невідомих. Зловмисники побили заявника і заволоділи його мобільним телефоном і взуттям.

«Опитавши потерпілого і маючи на руках мінімальні відомості про нападників, правоохоронці почали їх пошуки. Незабаром на одній з вулиць району в полі зору поліцейських потрапили схожі за описом молоді люди, які, побачивши патрульний автомобіль, спробували сховатися, але марно », – повідомили в прес-службі.

Правоохоронці наздогнали втікачів і доставили до відділу поліції, де під час особистого огляду у одного з них було виявлено засіб зв’язку потерпілого.

Під час слідчих дій хлопці зізналися в скоєному і розповіли про обставини вчинення ними кримінального правопорушення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар