На зупинці біля “Плазми” у Кропивницькому пограбували чоловіка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Подія сталася цими вихідними, а саме у суботу, 22 липня, по вулиці Соборній у Кропивницькому. Близько 13:00 місцевий житель перебував на зупинці громадського транспорту, що поруч із торгівельним центром «Плазма». Неочікувано у нього із задньої кишені невідомий чоловік вихопив гаманець, у якому перебували гроші та особисті документи, й почав тікати. Чоловік почав переслідувати правопорушника, невдовзі він його наздогнав, між ними зав’язалась боротьба.

Повідомляє прес-служба патрульної поліції.

У цей час екіпаж патрульної поліції рухався по вулиці Соборній. Патрульні помітили двох чоловіків, між якими точилася бійка, й відразу попрямували до них. Грабіжника було затримано, патрульні одягли на нього кайданки.

Правоохоронці забезпечили охорону місця події, здійснили первинне опитування свідків інциденту, з’ясували розташування камер відеоспостереження сусіднього торгівельного закладу, які зафіксували момент грабежу та всі наступні події.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для проведення подальших процесуальних дій. Правопорушника було передано слідчим.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар