В Олександрійському районі горіла сільська рада

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Уночі, 22 липня, невідомі спалили приміщення Войнівської сільської ради Олександрійського району. Повністю знищено кабінет сільського голови, в якому зловмисники намагались відкрити сейф, проте цього їм не вдалось зробити.

Повідомляють Олександрійські новини.

Подію місцеві поліцейські кваліфікували за частиною другою статті 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України, а саме як діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки, повідомив «Олександрійським новинам» начальник Олександрійського відділення поліції Олександр Кодак. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. Поліцейські отримали інформацію про подію разом із підрозділом рятувальників.

Рятувальники отримали повідомлення про надзвичайну подію о 2.01 ночі. Вже о 2 годині 12 хвилині підрозділи були на місці пригоди. Всього до гасіння було залучено 10 чоловік особового складу та дві одиниці техніки. О 5 ранку пожежу вдалось повністю ліквідувати, уточнив «Олександрійським новинам» Дмитро Колісник, начальник Олександрійського міськрайонного відділу ДСНС в Кіровоградській області. Як вдалося з’ясувати на даний момент, підпал стався зсередини.

Фото “Голос громади”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар