Під час ремонту свого будинку кропивничанин виявив під підлогою гранату і набої

У Кропивницькому під час ремонту у приватному домоволодінні господар виявив предмети, зовні схожі на боєприпаси.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Патрульної поліції Кропивницького.

Учора, 18 липня 2017 року, екіпаж патрульних поліцейських отримав виклик «Виявлення боєприпасів, зброї». Патрульні негайно виїхали за адресою виклику.

Як повідомив громадянин, який здійснив виклик правоохоронців, під час здійснення ремонтних робіт підлоги у своєму приватному будинку він помітив згорток невідомого йому походження. Коли він його розгорнув, то в середині виявив предмети схожі на гранату, набої, магазин від зброї. Після чого відразу викликав поліцейських.

Правоохоронці невідкладно забезпечили охорону місця події, задля безпеки громадян обмежили доступ до небезпечної території сторонніх осіб. Поліцейські негайно викликали спеціалістів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин справи.

Патрульна поліція Кропивницького наголошує! Шановні громадяни, будьте обережні з незнайомими предметами. При виявлені підозрілих речей, ні в якому разі не беріть їх, не рухайте й не відкривайте. Це може бути небезпечно! Відразу телефонуйте за номером “102”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар