Онкохвороба забрала життя 21-річного АТОвця з Кіровоградщини

Сьогодні, 17 липня, у лікарні на Волині зупинилося серце 21-річного військового з Голованівського району Володимира Бабія.

Хлопець уже декілька років боровся із онкохворобою. Він був невтомним, енергійним, життєрадісним, займався благодійністю і мав багато планів на майбутнє. Володимир точно знав, чого він хоче і як цього досягнути.

Серце Володимира Бабія зупинилося сьогодні, 17 липня, вранці.

Довідка:

Володимир Бабій народився у с. Перегонівка Голованівського району Кіровоградської області.

У липні 2015 року Володимир увійшов до лав третього окремого танкового батальйону “Звіробій”. Служив у розвідці, тож спокійні дні, казав, можна порахувати на пальцях. Був у Троїцькому, Попасній, Артемівську, Слов’янську, побував і в Станиці Луганській.

За декілька місяців до “дембеля” Володимир почав втрачати зір та постійно відчував головні болі. Аби хоч якось втамувати біль, хлопець звернувся до найближчого госпіталя в Часів Ярі на Донеччині. Але тоді лікарі не побачили метастазів у шиї, що згодом дасть ускладнення.

У своїх неповних 20 років він пішов добровольцем в АТО. Служив у розвідгрупі. Ще там, почав відчувати сильні головні болі. Але він дослужив. Менш ніж через місяць після повернення – потрапив до реанімації. Його діагноз – пухлина носоглотки з поширеними метастазами. Він переніс операцію та хіміотерапію. Проте замість того, аби збирати гроші собі на хіміотерапію та препарати, він організовував благодійні виставки власних картин і передавав гроші на лікування онкохворих діток. Детальніше історію мужнього воїна з Кіровоградщини читайте у матеріалі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар