У кропивницької банди наркоділків знайшли товару на мільйон гривень

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Як уже повідомляла сьогодні Перша електронна, у Кропивницькому затримали банду наркоділків, які постачали в область важкі наркотики. Нараз прокуратура назвала вартість знайденого товару – вартість вилученого «психотропну» за цінами «чорного ринку» складає більше мільйона гривень.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

У ході досудового розслідування встановлено, що торгівлю психотропними речовинами організовано двома мешканцями м. Кропивницький. Ними до злочинної діяльності залучено ряд інших осіб, які за їх вказівками займалися пошуком «клієнтів» та збутом наркотичних засобів.

Прокуратурою під час санкціонованих судом обшуків у 7 підозрюваних осіб виявлено та вилучено більше ніж півкілограма речовини, схожої на амфетамін, електронні ваги, значну кількість спеціальних ємностей для її пакування, готівку та інші цінні речі, арсенал зброї, боєприпасів та вибухові пристрої.

На даний час вирішується питання обрання підозрюваним особам запобіжних заходів. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою.

Досудове розслідування триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар