У Кропивницькому затримали банду наркоділків, які постачали в область важкі наркотики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На вихідних у Кропивницькому поліція затримала банду наркоділків, до складу якої входило 12 осіб. Організаторами групи, до якої входило 12 осіб, виявилися двоє місцевих жителів, 38 і 33 років. Вони ж «вирішували питання», пов’язані з поставкою важких наркотиків на територію області та слідкували за процесом реалізації. 

Про це на своїй сторінці у ФБ написав очільник поліції області Сергій Кондрашенко.

“На вихідних співробітники карного розшуку, слідства та прокуратури вдало спрацювали з документування групи наркоділків у Кропивницькому. Лише за одну добу в обласному центрі було проведено 35 санкціонованих обшуків.

Організаторами групи, до якої входило 12 осіб, виявилися двоє місцевих жителів, 38 і 33 років. Вони ж «вирішували питання», пов’язані з поставкою важких наркотиків на територію області та слідкували за процесом реалізації. Всіма іншими – займалися їх поплічники, які «трудилися» по найму і мали з того чималий прибуток.

Під час огляду житлових приміщень підозрюваних правоохоронці вилучили з незаконного обігу більше 500 грамів амфетаміну, серйозний арсенал зброї та боєприпасів, вибухівку, грошові кошти, золоті вироби, годинники та інші цінні речі. Під арештом опинилися 6 транспортних засобів, що належать наркоділкам, з них 4 – елітних.

Семеро осіб, які входили до складу групи, затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження.

Працюємо далі”, – йдеться в повідомленні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому затримали банду наркоділків, які постачали в область важкі наркотики

Коментарі заборонені.