Вулична бійка на Кіровоградщині закінчилася смертю

© 20minut.ua

Поліцейські встановили особу зловмисника, який завдав жителю області смертельних тілесних ушкоджень.
34-річного чоловіка знайшли непритомним в одному з населених пунктів Знам’янського району на дорозі. У подальшому, не приходячи до тями, через два дні він помер у лікарні. Підозрюваним у скоєнні злочину виявився односелець потерпілого.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградської області.

«Поліцейські встановили обставини події, що передувала трагедії. Вночі між двома мешканцями населеного пункту на вулиці виникла сварка, у ході якої один із них наніс удар іншому в голову. Потерпілий упав на землю та знепритомнів. Лише вранці наступного дня його знайшли перехожі та викликали карету швидкої медичної допомоги. Чоловіка доправили до районної лікарні, але отримані тілесні ушкодження виявилися для нього несумісними з життям.

У даний час 35-річному раніше судимому місцевому жителю оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар