На Кіровоградщині чоловік зарізав товариша по чарці

© twimg.com

У Гайворонському районі раніше судимий громадянин під час застілля завдав потерпілому смертельних ножових поранень. Поліцейські продовжують розслідування за цим фактом.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області

Попередньо встановлено, що житель одного з сіл, перебуваючи в іншому населеному пункті в особистих справах, познайомився з 65-річним місцевим мешканцем, який у ході розмови запросив його в гості.

У приміщенні літньої кухні чоловіки почали спільно вживати алкогольні напої. Згодом на побутовому ґрунті між ними виникла суперечка, під час якої господар ударив кулаком нового знайомого. Така поведінка розлютила гостя, він схопив зі столу ножа і завдав кілька ударів потерпілому в область грудної клітини.

Після одержаних тілесних ушкоджень господар помешкання перестав подавати ознаки життя. Зловмисник, зрозумівши, що накоїв, залишив домоволодіння.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала від проникаючого поранення з пошкодженням внутрішнього органу. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває.

Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Раніше він уже був судимий за подібний злочин.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар