У Новоукраїнці п’яна сварка для одного з учасників закінчилася лікарнею

© 20minut.ua

Троє нетверезих чоловіків, перебуваючи в гостях у мешканця міста Новоукраїнка, посварилися. У результаті двоє з них, що раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, завдали іншому тяжких травм. 43-річний потерпілий нині знаходиться в лікарні.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

«25 червня до Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про звернення до приймального відділення місцевого жителя з тілесними ушкодженнями.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що ввечері чоловік разом зі знайомими, 26 та 23 років, вживав алкогольні напої. Між ними виник конфлікт, що переріс у сварку, під час якої двоє завдали одному ударів по тулубу. У даний час особам повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар