У Бережинці затримали три десятки бійців, які намагалися захопити офіс сільгосппідприємства “Нива-2010”

На Кіровоградщині за спробу рейдерського захоплення поліцейські затримали 31 особу. За попередніми даними, група осіб прибула до території сільгосппідприємства у Кіровоградському районі на мікроавтобусах, змусила вийти з офісного приміщення охоронців, однак захопити будівлю остаточно їм так і не вдалося через супротив місцевих жителів.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградської області.

За інформацією з власних джерел, захопити намагалися офіс ТОВ “Нива-2010”, конфлікт навколо якого триває вже декілька місяців. Три десятки чоловіків на мікроавтобусах прибули від нібито нових власників з Дніпропетровської області.

Втекти з місця пригоди підозрюваним не вдалося. Вони були зупинені під час спроби залишити територію населеного пункту.

Нині на місці працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції області.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 206-2 Кримінального Кодексу України «Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації».

31 особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, конфлікт навколо ТОВ “Нива-2010” триває вже декілька місяців. Нові власники з Дніпра стверджують, що попередній одноосібний власник ТОВ «Нива – 2010» Микола Трибиненко сам продав 65% підприємства, потім не допускав співвласників до роботи. Сам же Трибиненко заявляє, що у нього намагаються рейдерським шляхом відібрати підприємство.

23 травня, на території фірми у Бережинці сталася стрілянина. Під час суперечки між місцевими та працівниками однієї з охоронних фірм пролунали постріли, внаслідок яких поранення дробом отримали троє громадян. Як пізніше повідомили у обласній поліції, у людей, які стріляли в місцевих, вилучили мисливські помпові рушниці, а також спецзасіб травматичної дії (травматичний пістолет).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар