Кропивницькі рятувальники тренувалися гасити пожежу у тролейбусі

23 червня відбулись тактичні навчання особового складу 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території комунального підприємства «Електротранс».

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

За тактичним задумом, внаслідок короткого замикання електропроводки, сталось займання електродвигуна одного з тролейбусів. Вогонь спричинив загоряння другого тролейбуса, який був розташований поряд.

На тренуванні були задіяні 30 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Головна мета тренувань – відпрацювання злагоджених дій усіх ланок системи ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Рятувальники тренувались здійснювати заходи по рятуванню майна – в даному випадку це був громадський електротранспорт, знищенню чи пошкодженню якого необхідно було запобігти. Разом з тим персонал підприємства тренувався вживати правильних першочергових дій при виникненні аварійних ситуацій та застосовувати первинні засоби пожежогасіння.

За висновками керівників, тактичні навчання відбулись успішно та особовий склад готовий до виконання завдань за призначенням на об’єктах громадського транспорту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар