Під час пожежі по вул. Попова загинула пенсіонерка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні Перша електронна повідомляла про пожежу у будинку по вул. Попова. Наразі з’явилася офіційна інформація про подію.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі У ДСНС в області, 19 червня о 09:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоповерховому житловому будинку на вул. Попова м. Кропивницький.

“По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було встановлено, що в одній із квартир на 3-му поверсі 9-поверхового житлового будинку горять речі домашнього вжитку. Під час гасіння пожежі в одній із кімнат квартири рятувальниками було виявлено труп жінки 1937 р.н. Силами вогнеборців о 09:40 пожежу локалізовано та о 10:19 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. Обставини смерті громадянки та причини пожежі встановлюють фахівці”, – йдеться у повідомленні.

По вул. Попова горить квартира

Поширити:

Залишити коментар:

коментар