Їхав за пляшкою: у Кропивницькому нетверезий водій врізався в дерево

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 16 червня, близько 5:00, на вулиці Металургів сталася ДТП за участю Daewoo Lanos. 26-річний водій не впорався з керуванням та врізався у дерево. На щастя, ніхто не постраждав. Автомобіль зазнав значних механічних пошкоджень.

Інформує прес-служба патрульної поліції.

Керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння. Охоронцям порядку той розповів, що сів за кермо напідпитку і поїхав до найближчого магазину, щоб купити ще пляшку алкоголю.

Від проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. Під час перевірки документів з’ясували, що у чоловіка взагалі відсутнє водійське посвідчення.

На громадянина склали постанову за ч. 2 ст. 126 ( Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право користування авто) КУпАП, а також протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп’ яніння) КУпАП та ст. 124 ( Скоєння ДТП)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар