У Кропивницькому юний зловмисник викрав велосипед і намагався втекти на ньому від поліції

У Кропивницькому наряд поліції охорони спіймав неповнолітнього з награбованим. Юнак намагався втекти від поліцейських на велосипеді потерпілого, але йому це не вдалося.

Про це повідомляє Перша електронна за інформацією Управління поліції охорони в Кіровоградській області.

Наряд групи затримання поліції охорони здійснював патрулювання вулиць міста Кропивницького та отримав повідомлення про грабіж. На одній з вулиць приватного сектору у хлопця було відібрано велосипед, за попередніми даними, із застосуванням ножа.

Поліцейські негайно виїхали за адресою правопорушення. Встановивши прикмети зловмисника, почали відпрацьовувати прилеглі вулиці. І вже неподалік правоохоронці помітили невідомого, схожого за описом на грабіжника, який рухався на велосипеді. Під час наближення поліцейських, юнак почав тікати. Зупинивши особу, працівники поліції запитали у хлопця про його підозрілу поведінку та чий у нього транспортний засіб, на що відповіді не отримали.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Зловмисником виявився 16-річний мешканець одного з населених пунктів Кіровоградської області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар