Кіровоградщина: щоб викрасти корів з поля, зловмисники прив’язали пастухів до дерева

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції встановили особи зловмисників, які вчинили розбійний напад на жителів Кіровоградщини. Чоловіки напали на мешканців села у Новоукраїнському районі та спробували викрасти з череди велику рогату худобу, яку люди випасали. Під час нападу зловмисники прив’язали мотузкою до дерева двох місцевих мешканців, які знаходилися на пасовищі, а самі намагалися завантажити худобу до причепа. Спільників поліцейські затримали за «гарячими слідами». В осіб вилучено рукавички, маски, а також предмети, схожі на биту та саморобний пристрій для стрільби. 

Повідомляє Перша електронна з посиланням на матеріали Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.

Попередньо встановлено, що троє жителів міста Новоукраїнка прибули на автомобілі одного з них на околицю населеного пункту. Під час нападу зловмисники прив’язали мотузкою до дерева двох місцевих мешканців, які знаходилися на пасовищі, а самі намагалися завантажити худобу до причепа. Втім так і не втіливши своїх планів у життя, спільники зникли з місця події.

А тим часом потерпілому вдалося звільнитися, після чого він сповістив місцевих жителів про те, що сталося, а вони зателефонували в поліцію.

«Отримавши повідомлення про злочин, поліцейські у ході переслідування затримали трьох зловмисників, що рухалися на авто у напрямку іншого населеного пункту. Ними виявилися раніше судимі жителі районного центру, 21, 25 та 32 років. У ході проведення слідчих дій працівники поліції вилучили знаряддя злочину – автомобіль, маски, биту та саморобний пристрій, схожий на пістолет, які направлені для проведення експертизи. Особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Двом молодшим, які вже притягувалися до відповідальності за грабіж, обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар