На Кіровоградщині намагались без дозволу побудувати агрокомплекс

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області проведено позапланову перевірку будівництва на території фермерського господарства в с. Панчеве. Виявлено будівництво агрокомплексу без дозвільних документів.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі ДАБІ України.

“Під час перевірки на об’єкті «Будівництво вагової з автомобільними вагами та ЗАВ – 20» на території фермерського господарства «Панкул» по вул. Дружби, с. Панчеве, Новомиргородського району» встановлено, що будівельно-монтажні роботи виконуються без декларації про початок виконання будівельних робіт”, – йдеться у повідомленні.

За результатами перевірки посадовою особою Управління замовника, фермерське господарство «Панкул», визнано винним у вчиненні правопорушення у сфері містобудівної діяльності та накладено штраф у сумі 60 тис. грн. У разі несплати накладених санкцій в добровільному порядку, Управління звернеться із заявою до органів ДВС про їхнє стягнення в примусовому порядку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар