Кропивницька спецінспекція 2 тижні ловила чоловіка, який незаконно розміщував рекламні таблички

Фото: Андрій Максюта

Учора, 10 червня, після двотижневих відпрацювань, вдалося упіймати та задокументувати незаконну діяльність громадянина, який причетний до розміщення в усіх мікрорайонах міста реклами у вигляді табличок на деревах, бетонних опорах та металевих конструкціях.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише начальник спецінспекції Кропивницького Андрій Максюта, повідомляє Перша електронна.

Ним виявився мешканець Чернігова, 1987 року народження, на якого склали протокол про адмінправопорушення. Відповідальність згідно КУпАП за дане порушення Правил благоустрою міста передбачає накладання штрафу.

Чернігівському “підприємцю-скупщику” передали близько 30 штук його рекламних табличок (всього зняли вже більше 100) і провели консультацію, щодо дотримання Правил благоустрою міста Кропивницького.

Світлина від Andrey Maksyuta.

Світлина від Andrey Maksyuta.

Світлина від Andrey Maksyuta.

Світлина від Andrey Maksyuta.

Світлина від Andrey Maksyuta.

Світлина від Andrey Maksyuta.

Світлина від Andrey Maksyuta.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Кропивницька спецінспекція 2 тижні ловила чоловіка, який незаконно розміщував рекламні таблички

  1. Так,звичайно, це порушення,але невже немає більш важливих справ у спецінспекції? Місто переповнене сміттям біля магазинів,багатоповерхівок, на зупинках громадського транспорту. Урн для сміття немає біля жодного дитячого майданчика, ні на одній зупинці громадського транспорту. Відсутні урни для сміття біля підїздів багатоповерхівок.
    Ловити якогось громадянина показуючи свою значимість без носків,легше ніж вимагати у посадовців прибирання територій. Чи може вони приплачують?

Коментарі заборонені.