Речі замість вибухівки: у Кропивницькому замінували “Нову пошту”

Сьогодні, 1 червня, працівники Нової пошти знайшли у себе в приміщенні підозрілий пакет і викликали патрульних. На виклик приїхали вибухотехніки, проте у сумці знайшли лише особисті речі.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі Патрульної поліції.

” Близько 16:00, від працівників “Нової пошти” по вулиці Короленка, надійшло повідомлення з проханням оглянути підозрілу сумку у їхньому офісі. Вони розповіли, що в приміщенні вже довгий час знаходиться пакет, а оскільки його власника не знайшли, то вирішили зателефонувати у поліцію”.

На місце події приїхали патрульні, які всіх евакуювали з приміщення. Після цього вибухотехніки перевірили пакет, проте не виявили нічого небезпечного. У сумці лежали жіночі особисті речі.

Нагадаємо, 25 травня, під час двох мітингів на площі Героїв Майдану, до поліції надійшов виклик про замінування. Проте чергове “замінування” площі Героїв Майдану у Кропивницькому виявилося чиїмось невдалим жартом.

Окрім того, ми повідомляли, що 24 травня, до ЦНТУ у Кропивницькому приїхало декілька екіпажів поліції, працівники ДСНС та “швидка”. Перевірялося повідомлення про замінування університету, проте інформація не підтвердилася. Як виявилося, це була перевірка готовності  для СБУ.

А 26 травня, кропивницьким поліцейським повідомили про чергове замінування у Кропивницькому. Цього разу причиною став пакет зі сміттям, що лежав біля теплотраси.

Серія хибних замінувань у Кропивницькому продовжилася 1 червня. Цього разу підозра впала на автівку мешканця Луганщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар