У Кропивницькому “замінували” автівку мешканця Луганщини

У Кропивницькому знову хибне замінування. Цього разу до поліції надійшов дзвінок про автівку, яка довгий час стояла на вул. Комарова. Заявник повідомив, що можливо він замінований.

Як повідомляють у патрульній поліції, дзвінок на 102 надійшов сьогодні, 1 червня, о 9:30.

Патрульні миттю прибули за вказаною адресою і виявили – авто ВАЗ 2106, яке стояло на вул Комарова. Поліцейські викликали вибухотехніків і слідчо-оперативну групу.

Спецслужби оглянули автівку всередини і зовні, але нічого не виявили. Як повідомляють у поліції, автівка була відчинена.

Через те,  що ВАЗ 2106 був припаркований з порушенням ПДР, транспортний засіб забрали на арештмайданчик. Також патрульні встановили власника. Ним виявився мешканець Луганської області 1951 року народження. Власник авто на зв’язок не вийшов.

Нагадаємо, 25 травня, під час двох мітингів на площі Героїв Майдану, до поліції надійшов виклик про замінування. Проте чергове “замінування” площі Героїв Майдану у Кропивницькому виявилося чиїмось невдалим жартом.

Окрім того, ми повідомляли, що 24 травня, до ЦНТУ у Кропивницькому приїхало декілька екіпажів поліції, працівники ДСНС та “швидка”. Перевірялося повідомлення про замінування університету, проте інформація не підтвердилася. Як виявилося, це була перевірка готовності  для СБУ.

А 26 травня, кропивницьким поліцейським повідомили про чергове замінування у Кропивницькому. Цього разу причиною став пакет зі сміттям, що лежав біля теплотраси.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар