Олександрієць напав на продавчиню в магазині

У місті Олександрія в одному з магазинів чоловік у масці, погрожуючи викруткою, відібрав у працівниці 2 мобільних телефони і гроші. За годину поліцейські встановили особу зловмисника, у нього вилучили засоби зв’язку.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції о 5-й ранку 26 травня. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою.

У торговельному закладі, який знаходиться на виїзді з міста, чоловік у гумовій масці вчинив напад на 37-річну продавчиню.

«Вже через годину, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники групи реагування патрульної поліції та дільничні офіцери поліції встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 38-річний раніше судимий мешканець міста. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, у нього вилучено викрадені телефони», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар