Стрілянина, димові шашки та бійки: як земельний конфлікт у Бережинці переріс у силове протистояння

фото зі сторінки Марії Старости у Фейсбуці

Як уже повідомляла Перша електронна, 23 травня, у селі Бережинка, що неподалік Кропивницького, сталася стрілянина. На території сільгосппідприємства під час суперечки між місцевими та працівниками однієї з охоронних фірм пролунали постріли, внаслідок яких поранення дробом отримали троє громадян. Як пізніше повідомили у обласній поліції, у людей, які стріляли в місцевих, вилучили мисливські помпові рушниці, а також спецзасіб травматичної дії (травматичний пістолет).

Учора, 24 травня, в ефірі обласного телебачення вийшов сюжет журналістів, які були присутні під час стрілянини.

Про деталі стрілянини у Бережинці також розповіли у ефірі ТСН на телеканалі 1+1.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Крім того, голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко особисто проінформував про ситуацію у Бережинці Міністра юстиції та очільника поліції України. На його переконання, з допомогою центральних органів влади у цій ситуації вдасться розібратися. А поки у владних кабінетах шукатимуть вихід із конфлікту, 20 поліцейських щоденно слідкуватимуть за порядком у Бережинці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар