“Стрілянина” на 101-му виявилася бійкою

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Як повідомляла Перша електронна, учора, 24 травня, близько 21:00 мешканці 101-го мікрорайону чули звуки, схожі на постріли. Станом на сьогодні, інформація про травмування потерпілого з травматичної зброї не підтвердилася.

Як розповів Першій електронній один із мешканців мікрорайону, він бачив, що хлопця били руками та битками поблизу зупинки громадського транспорту по просп. Університетському.

Поліцію викликав не постраждалий, а стурбовані мешканці, які чули звуки нібито пострілів. Уже на місці поліцейські виявили 29-річного місцевого мешканця з травмою руки. За попередньою інформацією, завдано пострілом із травматичної зброї. Згодом інформація про це не підтвердилась.

“Постраждалий претензій не має. В усних пояснення постраждалий зазначив, що він не впевнений, чи була застосована травматична зброя. Операція “перехоплення” не вводилася”, – розповіла речниця обласного управління поліції Віталіна Бевзенко.

Як стало відомо Першій електронній з власних джерел, постраждалий наразі відбуває умовний термін покарання. Нападників він впізнав, а претензій до них не має, бо з ними у нього неприязні відносини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар