У Кропивницькому нетверезий водій без посвідчення тікав від патрульних

У Кропивницькому нетверезий водій на чужому автомобілі влаштував перегони з патрульними та отримав 4 адмінматеріали.

Про це повідомляє Перша електронна за інформацією зі сторінки Патрульна поліція Кропивницького у Фейсбуці.

Учора, 21 травня, близько 7-ї години ранку, патрульні стали свідками того, як водій Mercedes Benz, рухаючись вулицею Верхня Пермська, не надав перевагу в русі авто Opel Vectra, чим створив на дорозі аварійну ситуацію.

Коли ж поліціянти вирішили зупинити водія, він лише збільшив швидкість та почав тікати. Оскільки громадянин не реагував на спеціальні звукові сигнали, інспектори вимушені були заблокувати рух автівки. Зупинили порушника на вулиці Барвиста.

В салоні автомобіля перебували двоє громадян, один з них – 18 річний водій, з явними ознаками алкогольного сп’яніння, та ще більш нетверезий пасажир, якому і належить автівка. Факт вживання алкоголю водій підтвердив, проте проходити освідування на місці та у медичному закладі відмовився.

Також кермувальник зізнався патрульним, що водійське посвідчення ще навіть не отримав.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП, ч.4 ст.122 ( Створення аварійної обстановки) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання водієм вимог про зупинку працівників поліції) КУпАП.

Право на керування передали тверезому товаришу водія.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар