За 4 місяці поліцейські викрили понад 1200 злочинців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції підбили підсумки роботи за 4 місяці. У відомстві відбулося засідання розширеної наради під головуванням начальника поліції області Сергія Кондрашенка та за участі керівництва апарату, галузевих підрозділів і територіальних відділів та відділень.

Під час розгляду результатів роботи у звітному періоді було зазначено, що у поточному році на території області покращився рівень розкриття таких кримінальних правопорушень як розбої, пограбування, крадіжки, незаконні заволодіння транспортними засобами.

Зросла кількість задокументованих поліцейськими злочинів у сфері протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зокрема фактів збуту. Зберігається позитивна динаміка розкриття кримінальних правопорушень за фактами умисних убивств, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі зі смертю, та незаконного поводження зі зброєю.

Загалом у скоєнні злочинів протягом 4 місяців поліцейські викрили понад 1200 осіб.

За матеріалами управління

організаційно-аналітичного забезпечення

та оперативного реагування

поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар